Bereikbaarheid

De Ster is gelegen aan de nieuwkuijksestraat 73

Met de auto naar De Ster

Als u met de auto naar De Ster komt zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Tegenover De Ster is een grote parkeerplaats, indien deze vol staat zijn er nog parkeerplaatsen in de Kerkstraat. Als ook in de Kerkstraat geen plekken meer zijn kunt u nog terecht in de Venbroekstraat.
U kunt kosteloos en zo lang als u wilt parkeren op de zojuist genoemde parkeerplaatsen, ze zijn daarnaast ook nog allemaal op loopafstand van De Ster. Wij verzoeken u niet te parkeren in de woonwijk achter De Ster, deze parkeerplaatsen zijn bestemd voor de omwonende.

Parkeren kan in de volgende straten:

  • Nieuwkuijksestraat (optie 1)
  • Kerkstraat (optie 2)
  • Venbroekstraat (optie 3)

Met het openbaar vervoer naar De Ster

De Ster is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De bushalte ‘Sint Jorisstraat’ staat recht voor De Ster, vanaf deze bushalte is het nog geen minuutje lopen naar de ingang van De Ster. Bus 136 stopt bij deze halte, klikt hier om de actuele bus tijden te bekijken.

De ster is ook te bereiken met buslijn 301, Jhr de la Courtstraat is de halte die zich het dichtste bij De Ster bevind. Deze bus rijdt tot wat later in de avond dan lijn 136, vanaf de halte Jhr de la Courtstraat is het nog ongeveer een kwartier lopen naar De Ster. Klik hier voor de route beschrijving van de bushalte naar De Ster. En klik hier om de actuele bustijden te bekijken

Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle kaartjes van De Ster.

Kaartjes voor feestjes zijn online te koop via ticketpoint. Liever fysiek een kaartje kopen? Dat kan, ze zijn namelijk ook altijd te koop in onze cafetaria die zich voor in het gebouw van De Ster bevindt. Kaartjes kunnen echter niet worden gereserveerd, als u zeker wilt zijn van een kaartje raden wij aan deze online te bestellen. Dit zijn de openingstijden van de cafetaria:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00-20:00
Donderdag: 12:00-20:00
Vrijdag: 12:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00
Zondag: 16:00-20:00

Arena

De Arena is de grote zaal waar veel open feesten worden gevierd, deze zaal is met een rolstoel toegankelijk. Wanneer je de zaal binnen komt bevind zich aan de linkerkant een opstap die toegankelijk is voor rolstoelen. De arena is toegankelijk voor mindervalide bezoekers middels losse rijplaten over de trapjes in de zaal. Mocht u hier gebruik van willen maken kunt u dit aangeven bij de beveiliging of bij het barpersoneel. Daarnaast beschikt De Ster over een invalide toilet, deze is gelegen naast de garderobe. Wilt u meer informatie over de arena klik dan hier (woordje ‘hier’ linken aan informatie over de arena op de site)

Freddy’s

De Freddy’s is de wat kleinere zaal die zich op de begane grond bevind. Bij de Freddy’s is er geen spraken van een opstap bij binnenkomst en ook bij de dansvloer zijn geen opstapjes. In de Freddy’s is wel een verhoging waar de bar en DJ Booth zich op bevinden. Deze is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Wilt u meer informatie over de Freddy’s klik dan hier (woordje ‘hier’ linken aan informatie over de pub op de site)

Pub

De Pub is een feestzaal die boven in het gebouw van De Ster is gelegen. De trap naar deze zaal heeft een traplift waardoor deze ook voor minder valide personen toegankelijk is. De

Garderobe

Open feesten
Bij binnenkomst is het mogelijk je jas of tas op te laten hangen in onze garderobe, dit kost €1,- per item. Je krijgt per item een kaartje mee waarmee je na afloop van het feest je spullen weer kunt ophalen. Klik hier om het complete garderobe reglement en de voorwaarden te bekijken. (woordje ‘hier’ linken aan het bestand met algemene voorwaarden voor de garderobe)

Besloten feesten
Voor de besloten feesten geld wederom dat de garderobe beschikbaar is om je jas en eventuele andere spullen op te bergen. Bij besloten feesten is de betaling hiervoor uiteraard niet van toepassing. Wel geld dat het opbergen van spullen in de garderobe van De Ster op eigen risico is.

© Auteursrecht - De Ster Nieuwkuijk