Cafetaria, Plaza

Naast feesten en partijen kun je bij De Ster ook terecht voor een lekkere hap. De Ster werkt samen met Foodketen Plaza, Food for all. Bij Plaza krijg je waar voor je geld. Complete menu’s, met niet alleen maar frites en snacks. Maar zeker ook luxe gerechten, altijd geserveerd met verse salade. Plaza is niet zomaar een cafetaria. Uiteraard vind je bij ons alle bekende lekkere snacks, knapperige frites en lekkere menu’s. Maar Plaza heeft meer. Wij verrassen je graag met verse, ambachtelijke foodconcepten. Zo lekker krijg je het nergens anders!

Menukaart

Onze menu kaart bekijken?

Cafetaria sparen/acties

Vaste klanten kunnen profiteren van extra veel voordeel! Met uw Piggy spaarpas spaart u punten met elke euro die u bij ons besteed. Hiermee kunt u sparen voor vele gratis producten en kortingen.
Heb je nog geen Piggypas? Vraag hem dan snel aan bij ons in de cafetaria!

Bestellen

Wil je graag iets van tevoren bestellen? Dat kan telefonisch via telefoonnummer 073-5112547 of via de Plaza app!

Wil je een bestelling doen voor meer dan 20 personen geef dit dan tijdig door.
Heb je vragen of opmerkingen over jouw bestelling? Geef ons dan een belletje 073-5112547.

Geen mogelijkheid uw bestelling op te halen. Geen probleem wij bezorgen namelijk voor €1,50 bij u thuis. Wij bezorgen bestellingen in de gemeente Heusden.

Wij steunen Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen in Kaatsheuvel. Een gratis week vakantie voor het hele gezin. Even geen doktoren, geen witte jassen, maar plezier maken met het hele gezin! Een sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je álles!

Om dit alles mogelijk te maken doneren wij per verkochte kidsbox een bijdrage aan dit belangrijke goede doel.

Daarnaast stimuleren wij alle (online) gasten om periodiek eenmalig een steentje bij te dragen met een open Tikkie.

Voor meer informatie ga je naar de website van Villa Pardoes.