Uw feest op maat

Onze feestzalen
De Ster is de perfecte locatie voor uw feest op maat. Of het nu gaat om een klein feestje of een groot evenement, onze twee sfeervol ingerichte zalen zijn de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Hierbij staat ons enthousiaste team voor u klaar om uw feest of evenement geheel voor u te verzorgen.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw feestje helemaal te verzorgen van drankarrangementen tot diners. Neem hier een kijkje in onze offertemap om een idee van onze mogelijkheden te krijgen.

Benieuwd naar de perfecte zaal voor uw feestje? Neem hieronder vast een kijkje in onze zalen.

De Ster Speciaalbiercafe

Speciaalbier cafe

Max 70 personen
Airco
Meer dan 45 speciaalbier soorten
Dansvloer

Welkom bij ons speciaalbier café, waar de magie van bijzondere bieren samensmelt met een feestelijke sfeer. Vier jouw speciale gelegenheid te midden van de rijke en gevarieerde wereld van ambachtelijke bieren. Hier vinden bierliefhebbers en feestgangers elkaar om te proosten op bijzondere momenten in het leven. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum markeert of een andere mijlpaal in het leven viert, ons speciaalbier café transformeert tot de perfecte feestlocatie.

Pub

De pub is gelegen op de eerste etage. Het authentieke uiterlijk van de pub maakt elk feestje tot een sfeervol geheel.
Max 120 personen
Traplift aanwezig

De Pub is een langwerpige zaal. Hierdoor ontstaat er een grote dansvloer. De DJ-booth staat al klaar om er een knalfeest van te maken! Een café met een sprekende uitstraling. De pub is gelegen op onze eerste etage. Er is daarom gedacht aan een traplift voor onze mindervalide gasten. Daarbij heeft de Pub een eigen toilet op de eerste etage.

© Auteursrecht - De Ster Nieuwkuijk